پایگاه اطلاع رسانی دکتر فاطمه محمدبیگی

نماینده مردم شریف قزوین، آبیک و البرز در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی

دکتر محمدبیگی در صحن علنی مجلس:

باید حکمرانی جدید آب را بنا کنیم/نباید بدهکار نسل آینده شویم

تصویب پایش فناورانه منابع آبی با نطق موافق دکتر محمدبیگی سخنگوی فراکسیون محیط زیست

🔰 دکتر محمدبیگی در صحن علنی مجلس: باید حکمرانی جدید آب را بنا کنیم/ما نباید بدهکار نسل آینده شویم

🌀نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه ۱۶ مهر در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند الحاقی (2) ماده ۳۹ این لایحه در حوزه ساماندهی وضعیت منابع آبی کشور موافقت کردند.

🔊دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم عزیز قزوین، آبیک و البرز در موافقت با این بند با تاکید بر اینکه تدوین یک برنامه برای ۵ سال آینده در راستای تکمیل، تجهیز و ساماندهی شبکه کمی و کیفی پایش منابع آبی کشور بسیار مهم است و باید در این زمینه اقدام شود گفت: باید براساس فناوری های روز بتوانیم حکمرانی جدید آب را بنا کنیم که حاصل آن صرفه جویی در منابع آبی، رسیدن به منابع جدید با استفاده های از روش های نوین آبیاری برای ایجاد سرمایه‌گذاری های جدید است و این موضوع با راه اندازی سامانه ملی حسابداری آب زیر نظر شورای عالی آب انجام پذیر می شود. با سامانه ملی مرجع داده های آب کشور میتوانیم برنامه جامعی نسبت به تکمیل، تجهیز و ساماندهی شبکه کمی و کیفی پایش منابع آب با روش های هوشمندسازی نوین داشته باشیم. باید در ۵ ساله آینده برنامه ای مبتنی بر فناوری های جدید برای پایش آب کشور ارائه دهیم. ما در مقابل نسل های آینده باید پاسخگو باشیم زیرا روزی نسل های آینده به ما خواهند گفت شما می توانستید با استفاده از فناوری‌ها، آب را پایش کنید اما نکردید! ما نباید به نسل های آینده بدهکار شویم.

تصویب ملزم شدن دولت به تکمیل، تجهیز و ساماندهی شبکه ّکمی و کیفی پایش منابع آب کشور با بهره‌گیری از فناوری‌های روزآمد تا 2 سال آینده

♦️نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه 16 مهر در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با 159 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 199 نماینده حاضر در جلسه با بند الحاقی (2) ماده 39 لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور موافقت کردند.

💠 بر اساس بند الحاقی 2 ماده 39 لایحه برنامه هفتم وزارت نیرو مکلف است طی دوسال اول برنامه نسبت به تکمیل تجهیز و ساماندهی شبکه ّکمی و کیفی پایش منابع آب کشور با بهره‌گیری از فناوری‌های روزآمد و راه اندازی سامانه ملی حسابداری آب زیر نظر شورایعالی آب اقدام نماید. سامانه ملی مرجع داده‌های آب کشور با همکاری سازمان هواشناسی و بخش‌های مصرف‌کننده آب، مرجع هرگونه سیاست‌گذاری در دستگاه‌های مختلف کشور خواهد بود. وزارت نیرو هم مکلف است با همکاری وزارت جهادکشاورزی طی دوسال اول، برنامه روش‌شناسی تعیین بیلان آب را همگام با استانداردهای جهانی تهیه کرده و هرسال بیلان منابع و مصارف آب را به روزرسانی و ارائه نماید.

نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید